Sporthal

Nieuwe maatregelen m.b.t. Covid-19
Beste sporters,

Het demissionair kabinet heeft per 13 november 18.00 uur nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden in de amateursport en de professionele sport. De horecavoorzieningen kunnen open tussen 06.00 uur ‘s ochtends en 20.00 uur ’s avonds. In de sportkantine gelden vaste zitplaatsen. Houd voor en na het sporten 1,5 meter afstand; en doe dat ook op plekken waar geen coronatoegangsbewijs verplicht is.

Sinds 6 november geldt al: Bij sporten op binnensportlocaties is voor sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist.
Let op: er is een uitzondering voor personen die beroepsmatig of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten zijn generiek uitgezonderd van de CTB verplichting. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen(sport)locaties wel een CTB tonen.
In onze kantine staan automaten waaruit u koffie/thee, fris en een versnapering kan trekken tegen betaling. Dit is wel toegestaan maar u moet wel 1.5 meter afstand houden bij de automaten.

Annerie Smits

Sporthal de Sprankel is een officiële NOC/NSF goedgekeurde sporthal die in 2016 is gerealiseerd.

De accommodatie is voorzien van 4 kleedkamers, ( 2 dames en 2 heren) 2 scheidsrechters kleedkamers en een EHBO ruimte.

In de hal hangt ook een digitaal scorebord.

Een moderne af te sluiten ruimte voor sportmaterialen en, voor vaste gebruikers, afsluitbare kastruimte completeren het geheel.

Op verzoek en tegen betaling kan er ook gebruik gemaakt worden van een omroepinstallatie.

Daarnaast is er een gezellig sportcafé waar u ten alle tijden koffie, thee, frisdrank en versnaperingen kunt kopen uit automaten met een cashless betaalsysteem. Er is geen contant geld in omloop. Bij drukke sportontmoetingen zal de bar bemand worden en is het assortiment uitgebreider.

Toeschouwers kunnen de wedstrijden of trainingen volgen vanuit het sportcafé of vanaf de tribune die per trap en lift bereikbaar is.

De sporthal is gelegen in het midden van het gebouw en heeft de toegang via het schoolplein tussen het kinderdagverblijf De Kindertuin en Basisschool De Klim-Op.

Er is volop parkeermogelijkheid aanwezig.